RSS

Rifdi’s Day Out.

23 Mar

just ended my afternoon class…pheww…mmg memenatkan…but it was fun, sbb students class nih very the vocal….so x lah bosan ngan lecture…ada 2-way-communication kan…and plus…listening to what they feel…their examples….suma menjerumus ke XXX…hahaha…what else can we expect from a bunch of teenagers !! kita dulu2 kontrol2 malu nak cakap pasai menda nih….apatah lagi in public….with your lecturer !! but now they’re more open…(maybe sbb lecture depa yg sowang ni pun open minded kot…hehehe…) i x suka style garang2 or autocratic…i jenih demokrasi…mcm kakak2 gitew…kalau depa notty kena marah…or else i just follow the flow….bukan mudah nak tackle teenagers nih…..you have to be like ‘one’ in order to get their attention !!

anyway….ifdi lani dah bleh berlari….kalau dapat remote control kat dia jenuh ligan satu umah….dia pun lari laa…konon2 takut yg amat2…satu lagi kalau dia tekan butang OFF…screen TV terpadam…metsi lari mai kat i….takut sbb dia rasa mcm dia bg wosak TV dah…and i pun apa lagi….dok buat haaaa…haa….mama tatau la…wosak dah….and guess what…dia siap nanges lagi !!! hehehee…punya la takut…sama gak bila i dok kat dapoq…tetiba dia lari mai menangis…i tau dah…pi kat hall TV terpadam….hehehe…tau pun takut bila wat salah !!! mcm2 la ifdi nih…..hehehe…

bawak dia p market semlm….sedari kedai mula sampai la nak balik…dia keja dok sengih, bye bye kat suma org…..hadoi…social sungguh ifdi nih !! sengih2…bila org mai dekat nak dukung pandai plak geleng kepala…buat2 keraih badan x mau…hehehhe…seb baik g….at least he knows how to behave wif strangers kan…takut gak kalau jenih yg nak ikut ja sesapa…bahaya gak kan…as a result of the visit to the market….sebelah tangan i sakit yg amat !!! yelah…asik mendukung dia jaa…kalau lepaih jgn harap la dia nak bg i pegang tangan dia…..jenuh ligan kat market plaks…!!

 
Comments Off on Rifdi’s Day Out.

Posted by on March 23, 2009 in March 2009

 

Comments are closed.

 
%d bloggers like this: