RSS

Rifdi’s sick.

09 Apr

Ifdi still not feeling well…asik memerap kat mama saja…susu x mau minum langsung…makan lagi la…asik nak ayaq masak saja…ya la…jadi ulser kan…pedih langit2 ngan tekak…sian dia…pagi tadi pas dia bangun tukaq baju suaq dia sumaa….bukak 552…Astro TVIQ…dia punya peberet show…the Wiggles…dalam pada x larat…pasai dah x makan 2 hari..dok gagah gak gerak2 tgn nak ikut menari…bila dah bangun nak menari jatuh balik….letih…x larat…last2 terlentok ataih toto tgk TV….sakit jiwa mama dia tgk ifdi mcm nih !!!

bila tok nani dia mai….dia stat menangis….merengek2…tgk mama muka sayu jaa…how i wish i can just cancel all my classes and be with him !!! kita kecik2 dulu pun bila sakit mesti nak manja2 ngan mak kita kan…hurm….sian ifdi…

Mama hope you get well soooooooonnnn sayang !!!

 
Comments Off on Rifdi’s sick.

Posted by on April 9, 2009 in April 2009

 

Comments are closed.

 
%d bloggers like this: