RSS

UDA Land (North) Family Fun Day

01 Jul

Date: 13 June 2009

Time: 8.00 am-6.00 pm

Venue: Jerejak Island Resort, Penang

hurm…this is the 2nd time mummy and ifdi’s attending abah’s company’s family day…last year it was held at The Carnivall, Sungai Petani…and back then Ifdi was only 4 months…this year…dah 1 year and 4 months !! heheh…ramai kawan2 abah yg tegur “wah…besaqqq dah dia lani !!”

yeah…and mummy jawab dalam hati….”yeah…besaq dan makin buaih !!!” huhuh…

ok…we all gathered at the jetty at 8.30 am…took the boat…only 10 minutes ride to the Island…

Image000

ifdi ngan muka masamnya…ye lah..kena paksa bangun awai !! hhehe…

sampai kat Island at about 9.00 am…yeah…terpaksa tunggu the rest of the staff for about 45 minutes !! that answers why Ifdi’s with the boringggg look !! so…upon arrival…terus ke ballroom…had our breakfast…and then trus gather by the beach…and masing2 mula menghamparkan tikaq2 mengkuang and what ever other tikaq yg ada untuk mula bersantai…

Image003

what’s with all the commotion…awat suma kalut neh…org ngantuk laaa…

so…after the speech by the GM…they started the day with tarian poco-poco…haha..this is the very 1st time mama and ifdi tgk tarian poco-poco…and ifdi…?? dengan selambanya walked into the crowd…and stand in the middle…doing nothing but just observing !! kalau x ngantuk mau dah ifdi ni menari sama2 ngan yg lain !!

Image006

depa ni menari dangdut ka poco-poco…hurm..why dun they play some rock music !!

 Image008

hurm….bosan la…mama…ngantuk laa…huuuh…

lepas tarian poco-poco…the games session began…mula2…pertandingan kutip gula2 for kids aged 4 and below…as they began calling out the participant’s names…mama ngan ifdi pun dah siap2 nak landing2 ataih tikaq…nak relaks…and suddenly

“…….Mohd Rifdi Bin Mohd Rezuan….ok…anak2 semua sila berkumpul di sini skarang…”

hah…terkujat mama…ifdi pun masuk pertandingan ka…?? wakakkaa…hebat nya hero mama nih !! it seems that they (the management of the event) just put his name up…since dia dalam kategori 4 tahun and below kan…

apa lagi…cepat2 la bawak ifdi g kat tempat pertandingan…well..the game was easy…they just stacked up a lot of candys….and the participants were supposed to collect as many as the can…sapa kumpul yg paling banyak is the winner !!

Image009

yang si ifdi ni pun…mcm tau2 saja nak masuk contest…can’t wait to pick up the candys !! and…here all the contestants !! ada 4 ja pun….hehehe…on the left were the 2 big sistas…dalam 3 yrs and 4 yrs…and  on the right side is one big brother…dalam 2 yrs….so…ifdi was the youngest contestant !! but the most eager one !!

and then…the game began…so…apa lagi…everyone cheered…kutip adik !! kutip…kutip lagi….

 Image013

dan ifdi pun mula mengutip…

Image014

 dan terus mengutip…dan membelek satu persatu…jadinya..sampai ke sudah…sampai kan wisel penamat ditiup pun rifdi masih lagi mengutip dan membelek…dan membuang kembali…jadinyaa..confirm…ifdi dapat nombor satu…dari belakang…

 Image010

aikk…game dah abih kaa…tapi ifdi nak men lagi !!

nampak kak cik yg pakai baju hijau sebelah kiri tu…penuh tangan ngan coklat…hehehe…yeah…you got it rite….she’s the winner !!

and so…lepas tamat game…ifdi pun melepaskan hajat yg dah lamaaa terpendam…since naik bot pagi tadi…dia mmg mengantuk…so apa lagi…dengan selambenya…tah ataih tikaq sapa pun tatau laa….rifdi terzz…zz….

Image017

while rifdi’s sleeping…abah plak gi main game…boling buah nyok…sayang mama x dan nak snappy pics…ya lah…nak jadi bidy guard ifdi…takut nanti kerengga masuk lam baju plaks !! and guess what…abah’s team won 2nd place !!

after all the games are over…had lunch…back at the ballroom…after lunch…they started family explorace…sayangnya…mama ngan abah x particpate…x sanggup nak mendukung si ifdi around looking for clues and answers !! so…while waiting for the game to finish…yg x participate…buat aktiviti sendiri…apa lagi….terjunnn !!

Image018

main ayaq mmg laaa aktiviti kegemaran si ifdi nih…sampai naik kembang jari2 kaki and tangan sbb berendam….

Image020

sampai kena paksa nak baru nak naik !!

after acara mandi….are the prize giving ceremony…the time then dalam pukul 4.30pm…and guess what…for minum petang…durian + pulut + santan and a few kuihs disediakan !! huuh…apa lagi !! pulunn….3 raga penuh durian lik lau tuuuu…mmg yummy…sbb tu laa until now tgk durian pun x lalu nak makan dah !!!

and…masa org suma dok kalut makan durian sambil enjoying the sea breeze…rifdi plaks….

Image021

altough rifdi ni suka main ayaq…but water is his biggest weakness…pantang kena ayaq sket…mesti terlena…dats why kalau kat umah pun…kalau susah nak bagi dia tidoq ptg…mama will bath him…hehehe…sat saja lelap !!!

after abih makan2 durian…they surprised all the families with door gifts…hurm…we were soo amazed with the door gift as well !! hehe…so…tamat jaaa all the events…trus naik bot kol 6.00 ptg…end of the Family Fun Day….yeah…thanks UDA for hosting aa very wonderful event…we all had fun…and enjoyed the event….

so…here’s what we got…ni hadiah abah dapat for his boling nyok contest…

Image023

berat gilerrr kelas kaca neh…jenuh usung dari Jerejak balik umah…heheh..

Image028

ni lah presents Rifdi…from contest yang dia masuk !! hehee…mama ja x dak present…huhuh…

and of course..there was more…chocolates…candy’s..all in a goody bag…and yeah…not forgetting…the door gift !!

Image025

hurm…mcm menang lucky draw plaks…heheh…semoga company ni dapat terus bertahan w’pun dalam keadaan recession nih….all the best to UDA…!!

 
Leave a comment

Posted by on July 1, 2009 in June 2009

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: