RSS

Ikhlas ke nih…….

26 Aug

ok..nak rotan ke tak…? owh…nak rotan gaks…tapi lepas bulan Ramadhan. elok lah tuu..even penghuni kubur pun turut dihentikan seksaan kubur mereka di bulan yang mulia dan penuh barakah ini.

tapi…i can’t help it. nak comment jugak. coz this has been the most talked about issue lately. mcm2 views dilontarkan. ada yg setuju…ramai jugak yg x setuju…and banyak juga comments from our non-muslim friends…yeah..we should respect all views…coz we’re 1 malaysia. 1 nation and we’re living together…

however..they should remember…they have to respect our religion…they have to accept the punishment according to ISLAMIC LAW. i’m sure, if they respect ISLAM…they would not make such a big fuss out of it. yang sama2 MUSLIM pun kecoh gaks. YA RABBI…agama ku di hujung tanduk nowdays…

tapi tu la. 1 malaysia kan. ahaks.

my view..? urm…it’s a good start. but why not start with punishing the men too..? berlambak2 lelaki ISLAM yang secara terang-terangan meneguk arak in public. why not cane them also..?? sepatutnya…hukuman ni dijalankan wayyy baacckkk before this so called model’s case lagi…anyway…it’s a good start for me.

latestKartikawaves

ok…now about the so called model…model..???!! ahaks…what ever…cakap dah insaf…x mau repeat..nak kena sebat gaks…tapi kenapa mcm x ikhlas jaa..? muka ada di mana2…jadi hot news…dah buat org berbicara. ikhlas ke nak cari publisiti..? maaflah kalau saya yang salah sangka dengan kamu. tapi cara terasa kurang selesa dengan cara kamu.

so…my conclusion. nak sebat-BAGUS. masuk paper sana sini-X BAGUS. some things are best done in a low-profile manner. x yah kecoh2. bila org cina dan india cucuk besi dalam badan, jalan atas bara api masa Thaipusam, x dak plak yg bg comment.  how come we can accept their religious beliefs and punishment without making such x big fuss..? tapi kenapa bila seorg perempuan ISLAM minta disebat, ramai yg mengkomen..? mengomel pun jugaks. why…??

think about it.

 
Leave a comment

Posted by on August 26, 2009 in August 2009

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: