RSS

Sepetang bersama Rifdi.

18 Nov

slalu nya rifdi sampai umah dalam pukul 5.40-5.50 pm…depending on the traffic..kalau jalan x jem…cepat laa mama fetch rifdi from babysitter’s house…as usual…bila sampai ja umah…rifdi mesti baca doa sambil mata tgk TV…ntah apa yang rifdi minta ngan Allah pun mama tak tau la….mebi memanjat kesyukuran sebab at last mama mai gak amik rifdi !! =)

“alhamdulillah…akhirnya aku balik jugakkk ke umah aku…home sweettt hommee…”

lepas dah baca doa…rifdi pun memulakan ativiti rutinnya…

“mula2 kita baca buku dulu…show mama that i’m a good boy…”

“lepas tu…kita mulakan aktiviti memanaskan badan !! look mama !! no head !! har har har…”

“hurm..the couch looks neat…x bleh jadi nih…kena tolong mama kemaskan lagi kusi nih !!”

“haa…now it’s look tidy !! mama…tgk nih…”

“mama…meh la tgk nih…rifdi tolong kemaih umah kat mama…”

“uh uhh…bila mama datang dan tengok sambil bercekak pinggang…that means i’m in trouble !! mama dah naik angin !!! larikkkk !!!”

 

 

 
Leave a comment

Posted by on November 18, 2009 in November 2009

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: