RSS

Rifdy…@ 22 months…

04 Jan

oh my gosh…kejappp jaa masa berlalu !!! rasa mcm baru semlm Ifdi turned to ONE…and lani dah pun setahun 10 bulan !! mak aii…dekat2 nak kiamat ni time sure passes very thee quickly !! gulp !!

ok…update pasai Ifdi..lani dah pandai sebut nakkkk…nakkk…apa saja dia nak makan, dia tarik tangan, tunjuk and trus jerit naaakkkk…naakkkk…sabaq je la…x sabaq2…yeah…my son is very the short tempered…which does not surprise me…sbb abah dia pun mcm tu !! so i guess…dia ni mmg inherit banyak genes dari abah dia !! mummy was a very sweet, obedient and very the dengar cakap one…hehehhe…(wahh…mcm laa mummy purrfecctt sgt kan !! ahaks)…

tapi yg x bestnya…sejak2 hantar kat pengasuh sementara nih…ifdi jadi mcm lebih agresif sket…sket2 nak pukul org…suka menjerit2…sigh…mesti dah terikut2 pangai budak2 lain kat umah pengasuh tu…and mmg very obvious sgt changes in his behavior nih…ifdi ifdi…pening kepala mama…tapi ramai org cakap…ifdi saja wat pangai …sebab tau x lama lagi nak dapat adik dah…i guess it’s true also…mmg menjadi2 pangai dia lani…kids sureee do have strong instinct about their new ‘rival’ !! hehehe…

…satu lagi si ifdi ni…bila tgk ja iklan kegemaran dia..iklan Coca Cola…lepas ja mamat negro tu buat bbbrrrr…bbbrrrr…dia pun mesti buat bbrrr…hehehe..tapi in his very own way lah !! hehehehe…mcm2…

my cheeky lil’ ifdy…lagi 2 bulan dah jadi abang2 dah…ala…ada adik nanti pun mama tetap sayang ifdi…x yah jeles2 la ok !! =)

 

 
Leave a comment

Posted by on January 4, 2010 in January 2010, Uncategorized

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: