RSS

Rifdi…@ Lam Wah Ee Hospital…

18 Jan

hurm..last Tuesday…Rifdi was admitted to Lam Wah Ee hospital…pneumonia (on the left lung) and +ve blood infection…poor lil’ ifdi…he’s been coughing for almost 2 weeks then…and from the x-ray done, doc found that his flame has become soo thick that is caused pneumonia..and he’s been having fever for one whole week !! altough he has take a dose of antibiotics, still it’s not working…his fever’s still not subsiding, and nor his cough…and worse enuff…the flame has become infectious that it also infected his blood…so my poor lil’ baby has got to be warded…

 

sian ifdi…kena cucuk kat tangan…punya laa bebai nak soh bukak…sampai naik hangin bilaa sebelah lagi pun ‘sengaja’ dibalut…ye lah…dok x diam..and guess what..bila 2 2 tangan dah kena balut…dia guna gigi dia plaks ! aduhh…sabar je laa..

mmg sakit bila tgk anak sendiri terlantar sakit…but ifdi…being ifdi…he’s behavior’s still the same…yeah..very much to the doc’s surprise, he’s been running and jumping around like he’s healthy !! and the moment you take his tempreature, it’s 38.7  !! huh…high fever !! and according to the doc..this is DANGEROUS….ahaks..because from his behavior we can never say that he’s sick..!

looking out from his ‘cage’…poor ifdi…

sepanjang being warded…rifdi x banyak peel..it’s like he know’s that he’s in a hospital-under treatment…it’s just that when it comes to day-5-Saturday…he’s turned to become restless..ye lah…even me myself pun…after a few days at the hospital i tend to get restless…and want to get out ASAP !! guess what he did…dia tarik tangan abah…bawak g kat lif..and then bila dah sampai kat lobby…jalan terusss ke pintu keluar !! ahaks…abah pun terkejut !! mmg anak mama dah bosan tahap maksimum la tu !! sian dia…

 

day 2…bleh tahan lagi dalam sangkar dia tu…

 

day 3…testing and playing with mummy’s couch…abih sakit satu badan mama tidoq ataih couch nih..tp ifdi nya pasai…belasah je la !!

 

day 4…”mama…nak balikkkkkkk…!!!”…cian dia…

 

but thanks to Lam Wah Ee hospital-for letting us bawak ndoi ifdi ni…if not…mmg x lena laa si kecik nih..tambah plaks ngan bandage kat tangan tu…asyik moody jaa dia…tgk tu…dapat ndoi…x kisah laa kat mana pun…lenaa ja dia…

 

‘and…finally..Sunday morning…ifdi dah BOSAN sgt2…sampai terjelepuk mcm nih…dah malas nak lompat2…its like…”lantak laa mama nak tangkap gambaq ka apa…i’m tired of all this ….” but not for long…lepas doc datang…cakap trus boleh balik !! yey…sonok ifdi..

any how…he’s being discharged last Sunday…ALHAMDULILLAH…but still on medication…apa2 pun…mama doakan moga ifdi sihat sepenuhnya cepat2…and be ready for the arrival of his new ‘partner-in-crime’– coming soon sometime early of March this year !!

pray for my health ok suma !!!

 

 
2 Comments

Posted by on January 18, 2010 in January 2010

 

2 responses to “Rifdi…@ Lam Wah Ee Hospital…

  1. kak su

    January 29, 2010 at 4:28 am

    Salam farah,

    Anak kaksu pun penah kena pheunomia ni. Kalau ikut si maisarah tu dh 3-4 kali warded. Tp kes pheumonia tu sekali je la.

    Bandage kat tgn. Then dh bengkak, byk hari, drip kat kaki lak.

    dugaan dugaan.

    anyway congrat for the new arrival of his partner in crime…hehe

     
    • farahjer

      January 29, 2010 at 8:31 am

      hehehe…seksa tgk depa lagu tu kan…ni nak kuaq adik plaks…hopefully suma ok la..AMIN.

       

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: