RSS

GOD please give me patience !!!

03 Aug

speechless. nothing else to say. dah marah, and even dah kena pukul. masih buat jugaks. ntah apa yang best sangat dok punggah cushion pun tatau laa…Ya ALLAH…please give me patience !!

ni satu lagi…buku dah bagi…kertas dah bagi…tapi masih jugak nak jadi ‘extra’ creative…x mau pakai buku…tapi nak pakai dinding…i know…yes i know…some of you might say…leave him alone !! he’s a pablo picasso in the making !! yeah…picasso or whatever…mama still x suka ok…abih suma tempat dia conteng…kat living room, kat bilik and even kat almari !!! aarrgghhh…..!!!

nota kaki: ni cuma sebahagian dari hasil nukilan en mohd rifdi…kalau nak tgk dengan lebih lanjut, sila lah jemput ke umah saya….rifdi…now that mama have blog this, kalau owang mai umah x laaa mama segan sangat…tidak bercompang camping dinding umah !! huhuhuh…sabaqqq je laa dd oii !!!

 
Leave a comment

Posted by on August 3, 2010 in AUGUST 2010

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: