RSS

Farisha Unlimited.

03 Sep

mula2 mama letak sha kat tengah2 toto, kat living room…mama masuk dapoq sat, nak basuh pinggan…and bila mama balik, sha dah hilang !! rupa2nya…dia kat sini…ntah apa yang dia sukaa sangattt dok kat sini…

bleh dok kenyih2, bleh dok senyum2 kat mama…sabaq je la ok…

bleh pose2 lagi..mentang2 nampak mama dia pegang camera…

“Haa….tu diaa laa…mama dah kata…pi lagi dok bawah kusi tu…nak kuaq x leh dah..sangkut….dah laa debab…pi dok celah2 kusi…”

ni lagi satu habit…kalau bukan bawah kusi, suka mengesot pi ke kabinet TV…peh tu dengan bangga nya letak kaki ataih kabinet tu…kadang2, siap masuk kepala skali, letak ataih kabinet tu…sabaq jaa laa…ni baru 5 bulan..tara baru bleh mengesot…sok2 ni dah bleh berjalan, berlari…jenuh laa mama dia nak pedo !! dah supa rifdi dah sha nih !!

pose bangga x hengat. dah la dengan berlemoihnya…aduhh..lemaih perut tgk sha nih !!

 
Leave a comment

Posted by on September 3, 2010 in SEPTEMBER 2010

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: