RSS

..Kabhi Alvida Naa Kehna…

07 Jun

Never Say Goodbye !!🙂 masuk2 ja opis hari nih, ada 2 parcel menanti..satu mug pecah yang telah diganti, and satu lagi parcel from B4U !! dah berkurun aku masuk contest nih, senang ja, e-mail the answer to B4U ja…hehe..skang nih baru dapat hadiahnya !!🙂 looks like aku ni mmg agak lucky bila masuk contest2 Bollywood nih..dulu menang CD original soundtrack DEVDAS…lani dapat hadiah untuk contest Kabhi Alvida Naa Kehna plaks…

CONGRATULATIONS !

You are the lucky winner of the “Kabhi Alvida Naa Kehna Contest” on B4U, Astro Channel 133. You have won yourself a B4U Desk Clock, T-Shirt and Bollywood Glitz, the official magazine of B4U network.

..tapi kan..asyik2 dapat hadiah…cuba lah sekali sekala bg hadiah dalam bentuk lunch date ngan Shah Rukh Khan ka…dinner date wif Shahid Kapoor ka…or a free trip to Mumbai/New Delhi/Kashmir ka…best gaks…🙂

 
Leave a comment

Posted by on June 7, 2011 in JUNE 2011

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: