RSS

Updates…

14 Sep

ffuuuh…fuhh…fuuhh…(tiup habuk)…dah agak bersawang port lepak aku satu nih…i wonder, ada tak yang menjenguk ke mari blog aku nih…al maklum la…blog aku nih kurang glamer berbanding ngan blog2 lain…🙂 tp x kisah lah…bg aku, blog ni x ubah mcm diari aku jugak…banyak sungguh menda yg berlaku since my last posting…kini sudah menjelang 17 Syawal..means that Ramadhan is already over…

Ramadhan 2011

serba ringkas tentang Ramadhan kali nih…taun nih aku berpuasa di rumah ku SENDIRI, lain sungguh rasanya…dan Ramadhan kali nih agak meriah sket, sbb kami bersahur dan berbuka bersama2 mak ngan bapa…kalau x, berdua saja..campoq 2 budak tecik yg time2 nak bukak posa mesti menggangu…

Syawal 2011

tahun nih beraya di kampung…Syawal ku kira ku sambut dengan cara yang sederhana…tp sangat bermakna sbb masih dapat beraya ke rumah sana sedara sebelah suami, dan aku sendiri…tema tahun nih hijau lumut + peach…hajat di hati nak sedondon ngan aicah, tp sayangnya baju aicah dah kecik !! mau x mau…cari lah baju yg lain…tp x kisah la kan !! org lain kat luaq sana, nak pakai baju baru pun x dak…huhhuh…

meriahnya syawal kali nih, sbb sibuk aku mengumpul duit raya anak2…ehhehe…bukan depa yg kalut, mama yg kalut…best tau !! maklum la….sendiri dah x dapat…so excited la mengumpul duit raya anak2, and mengira…🙂

ooppss….driver dah sampai…nanti ku update lagi ok !!🙂

 
Leave a comment

Posted by on September 14, 2011 in SEPTEMBER 2011

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: